Modern fűtes

Hívás

+36 30 552 0625‬

Fűtésszerelés

Fűtésszereléssel kapcsolatosan kérje kollégáink segítségét, legyen szó új fűtési rendszer tervezéséről, kiépítésről, vagy a meglévő elavult fűtési rendszer modernizálásáról.

(Legyen Önöknél is modernfűtés.) Nehéz döntés megtalálni az ideális fűtési rendszert, hisz a egyéni igények oly sokszínűek lehetnek, de ha mellé még számításba vesszük az otthon, iroda, vagy legyen az bármilyen helyiség adottságát, akkor még inkább komplex feladattá válik. Ebben nagy segítséget jelent a több mint 20 éves szakmai tapasztalatunk és a modern fűtési rendszerek mélyreható ismerete.

Az ideális fűtési rendszer megtalálása és kiválasztása összetett és komplex feladat. A sokszínű egyéni igények mellett számításba kell venni a helyiség adottságait. A modern fűtési rendszerek mélyreható ismeretével és több mint 15 éves szakmai tapasztalatunkkal segítünk Önnek a megfelelő választásban.

Napjainkban már rendkívül sok fűtési megoldással találkozhatunk, melyek közül még mindig a legnépszerűbb a gáz. A gázkonvektor hátránya, hogy mindig csak egy adott helyiséget fűt. Két változata létezik, a parapetes és a kéményes. Utóbbi ma már nagyon kevés helyen található meg, hiszen a szén-monoxid lehetséges visszaáramlása miatt veszélyforrást jelent.

A kondenzációs gázkazánok rendkívül gazdaságos és kiemelkedően biztonságos működést tesznek lehetővé, köszönhetően a teljes mértékben zárt égésterüknek. A kondenzációs folyamat révén rendkívül hatékonyan spórolnak az energiával, mivel a saját maguk előállította hőt is működésük javára fordítják, így töredékét fogyasztják hagyományos társaik gázfelhasználásához képest. A kondenzációs gázkazánok fűtésrendszer és kémény korszerűsítés nélkül nem csatlakoztathatok akármilyen rendszerre. Ezek felújítása azonban kimondottan költséges lehet, ha nem megfelelő szakemberre bízzuk a kivitelezést.
Egy másik, fontos ok is szól amellett, hogy kizárólag profi szakembert kérjünk fel a korszerűsítésre, ez pedig a megfelelő teljesítmény kiválasztásának felelőssége és a helyes értékekre történő műszeres beállítások. Ellenkező esetben a kazán nem tud kondenzációs üzemben működni, ami miatt hagyományos kazán szintű fogyasztása lesz, ráadásul az el nem használt kondenz folyadék eljegesedést okozhat.

Kérjük, hogy az ajánlatkérésben a lehető legtöbb információt ossza meg velünk a fűtési problémájával, kérdésével kapcsolatban, hogy teljeskörűen tudjunk válaszolni és javaslatot adni.

Automatikus vezérléssel össze lehet hangolni a különböző eszközök működését, az automatika kényelmet biztosít Önnek. Végső soron gazdaságosabb, olcsóbb lesz a fűtése, miközben a gépészeti elemek elegánsan a háttérbe húzódva végzik a házban a dolgukat. Meglévő fűtési rendszerek vezérlésének cseréje, átalakítása, akár, bárhonnan való beavatkozás lehetőségével, okostelefonnal vagy PC-vel, vezetékes vagy RF (rádiófrekvenciás) termosztáttal. Vezérlést cserélni, kiépíteni akkor a legmegfelelőbb, ha a teljes rendszert vezéreljük. (hőtermelő, szelepek, osztók, hőleadók.)

A fűtési rendszer vezérlésébe persze Ön is bármikor „beleszólhat”. Például a központi vezérlő egységről, vagy egy okostelefonról is szabályozni tudja az épület bármelyik helyiségének a hőmérsékletét.

A legtöbb gyártó berendezése IOS, és Androidra is elérhető, de vannak saját gyári applikációk is.

Kérjen ajánlatot!

A megfelelő szakértő kiválasztásával sokat tehet a költségek kézbentartásáért!