Modern fűtes

Hívás

+36 30 552 0625‬

Kazáncsere

Kazáncsere

Meglévő olaj, gáz, szilárd tüzelésű vagy egyéb atmoszférikus korszerűtlen kazánok cseréje kondenzációs, pellet vagy hőszivattyús technológiára, kémény kiépítéssel, teljeskörű ügyintézéssel. Megbízástól a beüzemelésig, hatósági engedélyeztetésig vállaljuk a kivitelezést, valamint a kisebb horony illetve a fúrások helyének javítását is elvégezzük.

A kondenzációs kazánok hatásfoka messze megelőzi az atmoszférikus kazánokét, azonban a fogyasztásuk a működési elvnek köszönhetően sokkal kedvezőbb a korábbiaknál, sőt, akár azok a töredéke is lehet. Kizárólag kondenzációs kazán felszerelését vállaljuk.
Mind a modern készülékek, mind a tervezés, engedélyeztetés és hatósági átadásban jártasak vagyunk.

Magyarország is csatlakozott ahhoz a klímaegyezményhez, melynek értelmében a lakosság körében is minimálisra igyekeznek csökkenteni az elavult kazánok által kibocsátott káros anyag kibocsájtását. Ennek érdekében 2015-ben az EU jogszabályba foglalta a beszerelhető kazánok körét, amely alapján a magyar jogszabály is szigorodott 2016-ban.

Garancia készülékcsere esetén, csak a beépített anyagokra és az elvégzett munkára terjed ki, a készülékre a gyártói garancia vonatkozik.

Berendezést mindig a körülményeknek megfelelően kell választani, a cseréje a füstgázelvezetéssel együtt kivitelezendő, nem szerencsés két külön vállalkozóval szerződni.

Készülékcsere esetén a füstgázelvezetés a kényes pont, csak és kizárólag hatósági átadással szabad megrendelni. Az új készüléket mindig az adott fűtési rendszerhez kell igazítani.

Kérjen ajánlatot!

A megfelelő szakértő kiválasztásával sokat tehet a költségek kézbentartásáért!