Modern fűtes

Hívás

+36 30 552 0625‬

Okos lakás és ipari létesítmények

Lakás vagy ipari létesítmény "okosítás"

Lakás, vagy ipari paraméterek felügyeletének kiépítése távoli eléréssel, víz, pára, hőmérséklet stb. olvasási lehetőséggel, úgy mint: mosógép, vízmelegítő, riasztó, behatolásjelző, locsoló, kapunyitó kezelés okostelefonnal, ingyenes applikációkkal, egy applikációról több paraméter leolvasása és vezérlése. Mindezen paraméterek, vagy mozgások akár kamerás belenézéssel, rögzítéssel is párosulhatnak.

Ez az a beruházás, ami gyorsan megtérül, a biztonsági tényezők mellett, a légkondicionális, a fűtés, a szellőzés automatizálása nem csak a kényelmet növeli, hanem jelentősen csökkenti a költségeket is.

Felügyelet kiépítése mindig a megrendelő fantáziájának megfelelően, a lehetőségekhez mérten történik. A beépítendő berendezések választéka elsöprő, az adott helyszín és berendezés, valamint a az egyszerű kezelhetőség a szempont. Egyszerű kis lakástól a nyaralóig, társasházig, valamint a határőrségnek is építettünk helyi-távoli felügyeletet, kamerás biztonsági rendszert.

Ebben az esetben a legtöbb gyári applikáció, de általában minden PC illetve okostelefonhoz van valamilyen elérhetőség.

Normál esetben az emberek többletmunkának tartják az épületfelügyeletet, viszont, ha egyszer kipróbálják akkor már megváltozik a véleményük. Vannak előnyei és hátrányai is: magát az épületet felügyelni mindig előnyös, viszont a személyt, aki esetleg benne él, az nem mindig etikus és törvényes, pedig néha a kettő találkozik.

A vállalt garancia, a beépített rendszer (rendszerek) gyári garanciája, karbantartás illetve, hibabejelentés távfelügyelettel történik legtöbb esetben.

Kérjen ajánlatot!

A megfelelő szakértő kiválasztásával sokat tehet a költségek kézbentartásáért!