Modern fűtes

Hívás

+36 30 552 0625‬

Gázszerelés

Kollégáink különböző gázszerelési munkák esetén is állnak rendelkezésre. Legyen szó elromlott gázkazánról, gázkészülék beüzemelésről vagy akár teljes körű kiépítésről. Gázkészülékek cseréjét is megoldjuk, melyek elavult gázrendszerek felújításhoz, gázkészülékek kiépítéshez szükségesek. Munkatársaink rendelkeznek alap gázkazánok és a legmodernebb kondenzációs kazánok kiépítéséhez szükséges szakértelemmel és tapasztalattal is.

A gázkészülékek felülvizsgálata és a szükséges ellenőrzési és karbantartási munkálatok elvégzése kiemelt fontosságú, mivel ezek elhanyagolása a készülék gyors elhasználódásához vezet. Ennek következménye pedig nemcsak a rendkívül magas javítási költség és a hatásfok csökkenése lehet, hanem az egész készülék is menthetetlenné válhat. Egy gázkészülék elhanyagolása rengeteg kockázatot hordozhat magában, ezért mind családunk, mind készülékeink biztonsága érdekében végeztessük el az évenként esedékes felújítást.

FONTOS!
A legapróbb gázszerelési munkát is csak gázszerelő szakemberre érdemes bízni, mivel rendkívül veszélyes lehet egy nem szakszerűen elvégzett gázszerelés, ezért minden esetben forduljon gázszerelőhöz.

Kérjük, küldje el az ajánlatkérésben, hogy milyen gázszereléssel kapcsolatos gondja akadt, hogy teljes körűen tudjunk válaszolni és javaslatot adni.

Kérjen ajánlatot!

A megfelelő szakértő kiválasztásával sokat tehet a költségek kézbentartásáért!