Modern fűtes

Hívás

+36 30 552 0625‬

Vízszerelés

Különböző vízszerelési munkákkal kapcsolatban is állunk rendelkezésre. Legyen szó kisebb javításokról, vízszerelésekről, egészen a fürdőszoba vízszerelési felújításáig, ránk nyugodtan számíthat. Amennyiben zuhanyt kell kicserélni, vagy egy mosdókagylót, esetleg szeretné a fürdőszobai vízcsöveket modernizálni, új vízvételi kiállásokat kialakítani, akkor keressen minket bizalommal.

A vízszerelés akkor a legsürgetőbb, ha repedt, törött, folyó csappal, lefolyóval, vagy WC-vel találkozunk a lakásban. Hirtelen meghibásodások a legjobb rendszerekben is történhetnek. Egy csap, egy tömítés, egy vízvezeték szakasz bármikor cserére szorulhat, aminek a professzionális megjavításáról mindenképp gondoskodni kell.

Minőségi és modern design felsőkategóriás termékektől az alacsonyabb kategóriákig mindenféle igényre találunk megoldást. Kérjük, hogy ajánlatkérésben küldje el milyen vízszerelési gondja akadt, hogy teljes körűen tudjunk válaszolni és javaslatot adni.

Telefonos megrendeléskor általában már megtörténik a hiba megállapítása, így tudjuk, hogy milyen anyagokra lesz szükség a munka elvégzéséhez. Természetesen Ön is megvásárolhatja az anyagokat, ebben az esetben azokat használjuk fel és építjük be. Fontos tudni azonban, hogy ezekre az anyagokra cégünk nem vállal garanciát. Arra is van mód, hogy ránk bízza az anyagbeszerzési feladatot. Cégünk kizárólag megbízható márkák, minőségi termékeivel dolgozik melyekre a gyártók több év garanciát vállalnak.

Kérjen ajánlatot!

A megfelelő szakértő kiválasztásával sokat tehet a költségek kézbentartásáért!