Modern fűtes

Hívás

+36 30 552 0625‬

Teljeskörű épületgépészet

Épületgépészet

Teljeskörű épületgépészet: fűtés, víz, gáz, csatorna, füstgázelvezetés (kémény), közművek kiépítése lakások, házak intézmények részére.

Az épületgépészeti rendszer kialakításánál az energiahatékonyság, a gazdaságosság és a környezetvédelmi szempontok betartása fontos úgy, hogy közben az egyre magasabb kényelmi szempontokat elégítsük ki. Az épületgépészet segítségével biztosítjuk a közművekkel való kapcsolatot, együttműködve a közműszolgáltatókkal.

  • Hőszivattyús rendszerek tervezése és kiépítése
  • Fűtési rendszerek kiépítése és tervezése
  • Vízvezeték rendszerek kiépítése
  • Bojler- és kazánbeépítés
  • Ipari fűtés rendszerek tervezése
  • Víz-csatorna rendszer tervezése, megvalósítása

Az új rendszer kiépítését átalakítását, vagy felújítását szakképzett kollégákkal végezzük, teljeskörűen. Az épületgépészeti kivitelezéseket, tervezéstől a beüzemelésig elvégezzük, viszont építőmesteri munkákra csak ajánlani tudunk szakembereket.

Minden elvégzett munkánkra garanciát vállalunk, szerződésben rögzítve. Van lehetőség a rendszeres karbantartás igénylésére is, ha a megrendelő kéri.

A beépítendő berendezéseket mindig a megrendelő válassza ki, ajánlani nem szoktunk, mert a prémium márkák is meghibásodhatnak, azonban elmondjuk az egyes márkák előnyeit és hátrányait.

Ajánlott mobil operációs rendszer első sorban Android.

Kivitelezéseink referenciával rendelkeznek, minden esetben tudunk akár személyes megtekintést is biztosítani.

Kérjen ajánlatot!

A megfelelő szakértő kiválasztásával sokat tehet a költségek kézbentartásáért!